[Video] Rayuan saman PKP mengarut..

|

views

Sakit tenat dia ni!

50% kalau bayar dalam 7 hari. Itu RM5000! 7 bulan pun belum tentu boleh dapat banyak itu Dol!

Tak puas hati isi borang lagi jumpa PKD. Tak puas hati pergi mana?

Tak payah pakai lawyer lah. Tak betul tu! Dia tu lawyer tak boleh pakai!
………….

SAYONARA IS GOODBYE.

Sejak boleh mengundi PRU tahun 1982, saya sentiasa undi kerajaan. Bengong lah undi pembangkang. Takkan nak undi parti kalah.

Kali ini goodbye lah!

Main diskaun pulak? Kompaun ini bukan soal diskaun. Ianya soal budibicara discretion dan hati perut. Temper justice with mercy.

Tak pakai pelitup muka dengan betul pun RM1500? Ingat duit itu bulu punai ke? Hari ini cabut minggu depan tumbuh balik? Try lah cabut nak tengok mata tu terbeliak macam mana.

Jangan lah gertak rakyat. Rakyat pun boleh gertak kerajaan. Apa sudah jadi dengan peruntukan undang2 yg membenarkan admonished and discharged? Kata compound [yg disalah tafsir dgn denda itu ] “tidak melebihi RM10,000”. Itu maknanya dari angka kosong sampai angka 10,000. Yg stop dekat angka 1500 itu kenapa?

Kalau nak jatuh pun biar lah isu antarabangsa sikit. Jatuh sebab isu kompaun ini tak ada kelas lah!
P.Ramlee kata Low Class!

Facebook Dato’ Shamsuddin Nawawi
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10222305144651835&id=1663007664

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10222305144651835&id=1663007664

Berkaitan ⇢